Monday, April 25, 2011

Loodusringi laste tegemised märtsis ja aprillis

Holstre Koolis siblivad ringi oravad!


Tere Kevad 2011 on taas käima löödud!

Märtsikuu alguspäeadel registreerisime endid st Loodusringi kuuluvad lapsed ,,Tere Kevad 2011”` osalejateks.


Meile saadeti vaatlustabelid, kus on tärkavad taimed ja saabuvad ning talveunest ärkavad loomad. Iga pildi alla saab kaks last vaatlust teostada, meil läks aga omakeskis ,,löömaks``nii, et lubasin ringi juhendajana kõigil, kes kedagi näinud, sinna kirjutada oma kuupäev.


Anete Aas uudistamas meie maal elavaid linnuliike!


Nagu igal aastal nii ka sellel jõudsid kätte lihavõtted. Olime kõik ringis usinad ning viltisime munadepühadeks tibusid laua-ja seinakaunistuseks. Viltimise juures kasutasime kahte meetodit, märg-ja kuivviltimist.


Lisaks kahele eelnevale vahvale teguderohketele päevadele jõudsime valmistada ka murupäid. Nagu lapsedki, nii oli iga murupea oma nägu. Lapsed olid vahvad ja igal hommikul toimus murupeade pesu meie kooli bioloogia klassis. Juuksurit saavad lapsed mängida murupeadega kodus.


Kaili Volt oma isikliku murupeaga!


Aprillikuu 13. kuupäeval käisime looduses kevadet avastamas, jäädvustasime leitud kevademärgid ja saatsime need üheskoos ,,Tere Kevad 2011” fotokonkursile. Väga suurepärane pildistaja on Anete Aas. Tüdrukul on kohe antud silma pildistamise tarvis. Ka teised olid tublid kevade otsijad.


Veel enne suuretele pühadele minnes külvasime lilleseemneid, et nende ilu kaunistaks kooliaeda suvel ja sügisel. Nüüd ootame põnevusega, kuidas lillepojad päid mullast välja hakkavad pistma.



Õp Anu Saar

No comments: