Saturday, February 1, 2014

Jaanuarikuu viimane nädal


On viimaks saabunud jaanuarikuu lõpp! Viimane nädal on väga tihe nädal olnud. Algas ju hobuseaasta ja toimus palju muudki!

      Teisipäeval  külastasid üheksas ja kaheksas klass Viljandi Ühendatud Kutsekeskkooli. Peale teist tundi viidi õpilased bussiga Viljandi Metalli, kus tehti neile väike ringkäik. Peale seda mindi Vana-Võitu, kus tutvustati neile kutsekooli elu ja olu. Kõigepealt kohtuti Tehnomajas(VÜKK'i üks osa) 3. kursuse õpilastega, kes näitasid enda õppeasutust.  Õpilastele näidati ehitusosakonda, autoosakonda, puiduosakonda ja metalliosakonda. Osades kohtades sai ka kätt proovida. Peale seda vaadati üle ühikas ja peamaja. Õpilastele VÜKK meeldis ja osad on otsustanud ka sinna õppima minna.

Neljapäeval õnnitleti jaanuarikuu sünnipäevalapsi. Samal päeval avati ka hobuseaastaga seotud näitus, kuhu õpilased tõid hobustega seotud asju. Näiteks riideid, raamatuid, mänguasju, puzzlesid jne. Õp. Irma tõi isegi hobuvarustust! Suur tänu kõigile, kes võtsid vaevaks tuua näitusele asju!


























Reedel toimus aga viktoriin. Kristiina Uibopuu valmistas ette toreda slideshow hobustest (tõust, arenemisest jne). Peale seda vastasid õpilased Anete ja Kaili moodustatud küsimustele. Kes selle viktoriini võitis, selgub alles esmaspäeval.







Peale selle toimus veel korvpalliturniir, kus osalesid 4 kooli- Holstre, Paistu, Saarepeedi ja Kõpu. Võisteldi rändkarika peale, mille on võitnud mitmeid aastaid järjest meie oma kool.  Toimus kuus mängu ja skoorid olid sellised:

  1. Holstre-Paistu  28:10 (Holstre kasuks)
  2. Saarepeedi-Kõpu 3:26 (Kõpu kasuks)
  3. Saarepeedi-Holstre 4:43 (Holstre kasuks)
  4. Paistu-Kõpu 22:12 (Paistu kasuks)
  5. Saarepeedi-Paistu 8:39 (Paistu kasuks)
  6. Holstre-Kõpu 42:8 (Holstre kasuks)
Ja selline oli kohtade järjestus:

  1. Holstre kool
  2. Paistu kool
  3. Kõpu kool
  4. Saarepeedi kool
Kõik mängisid väga tublilt ja pingutasid kõvasti. 
Meie kooli tiim aga saavutas esimese koha! Hurraa! Nad mängis super hästi! Suured kiitused õpilastele ja treenerile!

Holstre kooli tiimi kuulusid:

  1.  Erik Becker
  2. Kristo Väli
  3. Kevin Peek
  4. Gerhtrud Grents
  5. Kert Nõmm
  6. Kaur Lepa
  7. Martin Tukk
  8. Mirelle Välk
Treener: Ardo Kolga
















Kui keegi soovib rohkem pilte, siis kirjutage Kelli Pärnale. Tema käest saate! :)


Talvist veebruarikuud Teile!










No comments: