Friday, September 10, 2010

Kõik on uus septembrikuus!

Holstre Koolis on sellel õppeaastal kaks uut töötajat: Liis Johanson ning Virge Kits. Lisaks kahele töötajale, kes asusid meie kooli tööle esmakordselt, on uuenenud ka meie saksa keele õpetaja Anneli Mets roll, kes nüüdsest on 0,5 kohaga abiks lasteaiarühmas “Mõmmik”.



Liis on tegus noor naine, kes alates sellest õppeaastast vastutab meie koolis nii sekretäri kui ka IT-valdkonna töö eest ja lisaks eelpool nimetatutele annab Ta arvutiõpetuse tunde 5-9. klassi lastele.



Suurema osa oma ajast pühendab arvutiõpetaja kas õpetamisele või õppimisele. Nimelt on Liisil lõpusirgel Viljandi Ühendatud Keskkoolis arvutierialal õppimine. Kooli lõpp saabub juba tuleva aasta veebruaris. Kõige enam loodab noor pedagoog jagada omapoolseid oskusi õpilastega kui ka uute kolleegidega, seda ikka selleks, et pakkuda omapoolseid teadmisi ning saada vastu suurel hulgal kogemusi.



Virge on tegus naine, kes varasematest töökogemustest paistab silma oma mitmekülgsusega, olles töötanud näiteks Eesti Posti Pärnu pakimajas ja Lääne Politsei juhtimiskeskuses spetsialistina. Virge on just see naine, kes alates sellest õppeaastast on suureks abiks kooli köögis. Kõige enam väärtustab uus kolleeg hariduses individuaalset lähenemist õppe- ja kasvatustöös ning tõdeb, et koolis, kus lapsed on rõõmsameelsed ning kaastöötajad toredad, siis ilmselt just sellisel kombel Holstre koolimajas tööd tehaksegi.





Lugupidamisega,

Reeme Remmelgas


No comments: